Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przyrządzeniu, smaczne i zdrowe.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1759
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1759
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Ryż ugotuj i zahartuj lodowatą wodą. Plastry ananasa odsącz, pokruj w kostkę. Pory pokrój w cienkie plasterki, tuńczyka odsącz z zalewy, ser zetrzyj na tarce.Dodaj tyżkę kukurydzy z puszki. Wystudzony ryż połącz z ananasem i resztą składników, dodaj majonez, przypraw solą, pieprzem i kurkumą. Jeżeli nie lubisz tuńczyka dodaj do sałatki pieczonego kurczaka.