Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
syta, ale lekka sałatka.
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 32
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 114
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 112
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 32
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 114
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 112
Składniki
boczek kroimy w kostkę, smażymy.
warzywa szatkujemy, ser kroimy w kostkę, mieszamy.
z oliwy, octu, soli i pieprzu robimy sos winegret. (można dodać również zioła np. koperek, pietruszkę)
na talerzu układamy warzywa, polewamy sosem, na koniec układamy poczek.