Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 70
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1015
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1144
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 70
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1015
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1144
Składniki
Cukinie obieramy ,kroimy na plasterki i solimy. Odstawiamy na 3 godziny. Cebule ,czosnek i natkę drobno siekamy. Marchew ścieramy na dużych oczkach i z odciśniętą cukinią mieszamy. Przekładamy do słoików i zalewamy przygotowaną i schłodzoną zalewą (składniki zalewy zagotowujemy i chłodzimy). Pasteryzujemy 15 min.