Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna , chrupiąca przekąska, która może również być podana jako przystawka dla każdego gościa na osobnym talerzyku.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 92
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1768
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2707
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 705
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 92
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1768
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2707
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 705
Składniki
Cukinię kroimy w cieniutkie wstążki Orzechy rumienimy na suchej patelni, odkładamy na bok Na tej samej patelni przyrumieniamy szynkę, wykładamy ją na talerz Ponownie na tej samej patelni krótko przyrumieniamy partiami cukinię, wykładamy na talerz z szynką układając fantazyjnie Z musztardy i oliwy ucieramy sos winegret, powinien mieć konsystencję majonezu. Nie dodajemy soli ani cukru ponieważ szynka i jest wystarczająco słona a ser słono-słodki Układamy sos punktowo na sałatce Dekorujemy gorgonzolą i orzechami Smacznego...