Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekka, zdrowa i sycąca sałatka
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 15
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 22
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 70
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 60
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 15
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 22
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 70
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 60
Składniki
Pokroić pora i szczypiorek na drobno. Porwać kapustę na kawałki (zamiast kapusty pekińskiej może być dowolna sałata). Warzywa pokroić w kostkę.
Oczyścić łososia ze skórki i również pokroić w kostkę.
wymieszać warzywa z łososiem, posypać przyprawami i polać oliwą, octem, sokiem z cytryny i ponownie wymieszać.
Pokroić fetę w kostkę i wymieszać delikatnie z warzywami i łososiem. Ewentualnie doprawić według własnego gustu. Sałatka jest już gotowa do spożycia, można ja odstawić do lodówki i odczekać aż się przegryzie. Smacznego