Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa,smaczna i delikatna rybka z warzywami.
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 60
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 193
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 60
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 193
Składniki
Rybe przekladamy do miski.
Nastepnie kroimy papryke i cebule w drobna kosteczke i wrzucamy do miski.
Dodajemy tam rowniez pokrojony szczypiorek,sok z cytryny,keczup,ziarenka smaku i pieprz prawdziwy.
Calosc mieszamy i gotowe.
Polecam podawac ze swierzym pieczywem lub bagietka.Smacznego...