Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka i smaczna na każdą okazję
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 233
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 110
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 597
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 233
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 110
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 597
Składniki
Marchew gotujemy około 15 min., tak tylko żeby zmiękła, ścieramy na tarce (grube oczka).
Cebule kroimy w talarki zalewamy zalewą i gotujemy 8-10 min., po ugotowaniu pozostawić w zalewie to wystygnięcia, następnie odcedzamy.
Marchew, cebule, jajka (też trzemy na tarce z grubymi oczkami) wymieszać dodać śmietanę, musztardę, przyprawy.