Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z czerwonych buraczków może być podana do obiadu do wędlin na ciepło np do grilla lub wędlin na zimno . Smakuje wyśmienicie do chleba z masłem .
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 169
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 65
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 199
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 259
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 169
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 65
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 199
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 259
Składniki
Buraczki gotujemy w skórkach w wodzie lub pieczemy zawinięte w folię aluminiową w piekarniku. Obieramy i ścieramy na tarce na grubych oczkach. Dodajemy pokrojoną cebulę i resztę przypraw. Odstawiamy na 5 minut. Smacznego !!!!!!!!!!!!!!