Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
NIE TYLO DLA DMAKOSZY RYB
Zdrowa zupka na każdą okazję.
Odsłon: 185
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 109
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 87
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 206
Zdrowa zupka na każdą okazję.
Odsłon: 185
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 109
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 87
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 206
Składniki
Z PATRĄGA USUNĄĆ SKÓRĘ,OŚCI.PODZIELIĆ GO NA MAŁE KAWAŁKI.
JAJKA UGOTOWAĆ NA TWARDO,POMIDORY I CEBULĘ POKROIĆ W DROBNĄ KOSTKĘ,JAJKA W SŁUPKI.
DELIKATNIE WYMIESZAĆ POMIDORY POŁĄCZONE Z CEBULĄ,JAJKIEM,CEBULĄ,JAJKIEM I POSZATKOWANĄ BAZYLIĄ.DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM.
CHRZAN UTRZEĆ Z TWAROŻKIEM.DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM.
NA TALERZYKU WYŁOZYĆ NAJPIERW SAŁATKĘ,NA TO POŁOZYĆ PASTĘ CHRZANOWO-TWAROŻKOWĄ A NA NIĄ KAWAŁKI PSTRĄGA.SMACZNEGO!