Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące i miękkie, słone i słodkie... niebo w gębie!
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 70
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 299
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 67
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 70
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 299
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 67
Składniki
Szatkujemy główkę sałaty, kroimy suszone pomidory w paseczki, zalewę wlewamy aby stanowiła sos sałatki. Dodajemy pokrojone na ćwiartki pomidorki, pokrojony w kostkę ser blue, słonecznik i żurawinę. Mieszamy. Gotowe :-)