Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i sycąca sałatka. Zamiast indyka możemy użyć kurczaka.
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 37
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 249
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 140
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 151
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 37
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 249
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 140
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 151
Składniki
Ugotować ryż i odstawić aż ostygnie
Filet z indyka pokroić w kosteczkę, następnie posypać ostrą papryką, solą i pieprzem, wymieszać tak aby każdy kawałek był przyprawiony a następnie podsmażyć na oleju na złoto.
Ananas i trochę pora pokroić w kosteczkę.
Wszystkie składniki wymieszać z majonezem a następnie przyprawić odrobiną curry, solą i pieprzem.
Przed podaniem schłodzić.
Smacznego :)