Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie jest proste ale bardzo wykwintne i smaczne
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 263
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1399
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6473
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 212
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 263
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1399
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6473
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 212
Składniki
Oczyszczonego sandacza posolic i popieprzyc do smaku,pozostawic na 15 min. Jajka roztrzepac,dodac sol i pieprz. Rybe moczyc w jajku i obtaczac w bulce tartej. Smazyc na rozgrzanym oleju na zloty kolor.
Umyte pieczarki pokroic w kostke i podsmazyc na 1 lyz. masla,dodac sol i pieprz czarny.
Do miski wlac smietane,dodac pokrojony koper,sol,pieprz do smaku.
Rybe ulozyc w polmisku zaroodpornym,rozlozyc rownomiernie pieczarki i zalac smietana. Piec w piekarniku z termoobiegiem na 180 stopni przez ok.0.5 godz.