Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chrupkość tego dania przekracza wszelkie granice - szczególnie polecam smażone we frytownicy 170st.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 51
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 337
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1198
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 51
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 337
To danie to doskonały wybór na obiad dla całej rodziny. Aromatyczny sos pesto...
Odsłon: 1198
Składniki
Mięso zamarynować kilka godzin w przyprawach z octem balsamicznym i odrobiną oleju.
Jaja roztrzepać z mlekiem, doprawić, bułkę tartą wymieszać z serem. Mięsko panierować dwukrotnie (mieszanka jajowa+bułka tarta z parmezanem+mieszanka jajowa+bułka tarta z parmezanem). Smażyć na oleju ( najlepiej we frytownicy) i spożywać z dobrą surówką i z zachwytem.
Smacznego.