Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kieszonki ze schabu z nadzieniem z jajek i kiełbasy. Cudowne, nie tylko na wielkanocny stół.
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 62
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 164
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 62
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 164
Składniki
Jajka wkładamy do wody. Gotujemy na twardo. Schab lekko rozbijamy. Solimy i pieprzymy z każdej strony. Obrane jajka i kiełbasę kroimy w kostkę. Jogurt i chrzan dokładnie łączymy ze sobą. Dodajemy do niego jajka i kiełbasę. Dodajemy szczypiorek. Łączymy wszystko ze sobą. Solimy i pieprzymy do smaku.
Wykładamy na schab. Mięso składamy na pół. Mocujemy wykałaczkami. Panierujemy kolejno w mące, jajku i tartej bułce. Smażymy z obu stron na złoty kolor.