Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
świetnie smakuje z surówką
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 367
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 367
Składniki
Z jajka,wody i mąki robimy ciasto naleśnikowe jak będzie za gęste dodać trochę wody.Ziemniaki obrać i zetrzeć na tarce (duże oczka) przyprawić je solą,pieprzem i papryką.Kotlety rozbić i też przyprawić solą,pieprzem,papryką, maczamy je w cieście naleśnikowym,a później w przyprawionych ziemniakach.Smażymy na rozgrzanym oleju.