Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna petrada na głód słodyczy
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 36685
czyli ekspresowy przepis na letni obiad, a że sezon na szparagi w pełni, to k...
Odsłon: 136
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 82
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 181
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 36685
czyli ekspresowy przepis na letni obiad, a że sezon na szparagi w pełni, to k...
Odsłon: 136
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 82
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 181
Składniki
Seler naciowy myjemy i kroimy w mniejsze kawałki. Przekładamy do wysokiego naczynia. Pomarańczę obieramy ze skóry i kroimy również w drobne kawałki, przekładamy do naczynia z selerem naciowym. Dodajemy 1 łyżkę miodu.
Miksując dodajemy wodę (ilość wg uznania) osiągając właściwą dla siebie konsystencję.