Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danko łatwe do przygotowania!
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 19
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 48
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 44
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 864
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 192
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 19
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 48
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 44
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 864
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 192
Składniki
Ciasto Francuskie(najlepiej kupione tak jest w przepisie) wykładamy na stolnice z mąką,lekko rozwałkowujemy. Tniemy na cztery części.Ser Camembert kładziemu na kawałku ciasta przyprawiamy czostkiem granulowanym i pieprzem,kładziemy każdy róg na serze.Tak robimy wszystkie kawałki jeden ser to jeden człowiek.Wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni Celciusza na ok.30 minut.Podajemy z winogronami