Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
meeeega truskawkowy sernik na zimno, ekspresowy i łatwy w przygotowaniu. delikatny i lekki jak pianka. polecam
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 62
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 2832
Kotlety mielone podane z ziemniakami i buraczkami.
Odsłon: 220
Szybkie w przygotowaniu, smaczne, idealne na upalne dni danie. Polecam.
Odsłon: 2554
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 62
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 2832
Kotlety mielone podane z ziemniakami i buraczkami.
Odsłon: 220
Szybkie w przygotowaniu, smaczne, idealne na upalne dni danie. Polecam.
Odsłon: 2554
Składniki
Galaretki nalezy rozpuścić w gorącej wodzie, odstawić do przestudzenia. Truskawki rozdrobnić blenderem na mus. Dodać do przestudzonej galaretki, wymieszać. Ubić dobrze schłodzoną śmietankę na sztywną puszystą masę. Twaróg przełożyć do miski i zmiksować krótko mikserem, dodać ubitą śmietankę i wymieszać delikatnie łyżką, następnie dodać masę truskawkową i wymieszać dokładnie łyżką. Spód tortownicy (26cm) wylożyć biszkoptami, przelać na nie masę i wstawić do lodówki, najlepiej na całą noc. Przed podaniem udekorować truskawkami. Smacznego :)