Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 370
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23633
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 98
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 370
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23633
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 98
Składniki
Sernik z kwaśnej śmietany. 3 Szklanki mąki 5 żółtek 1 szklanka cukru pudru 1 kostka margaryny 3 łyżeczki proszku do pieczenia Z podanych składników zagnieść ciasto. Podzielić na 2 części w proporcji 3 do 1 . Mniejszą część włożyć do zamrażalniki. Resztę ciasta wyłożyć do blachy włącznie z bokami. 3 budynie śmietankowe Oetker 3 400 ml śmietany kwaśne 18 % 1 szklanka cukru pudru 1 cukier waniliowy Ewentualnie owoce