Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 159
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 286
Polecam.
Odsłon: 782
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 2504
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 159
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 286
Polecam.
Odsłon: 782
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 2504
Składniki
Herbatniki kruszę i miksuję na pył. Mieszam z orzechami oraz stopioną margaryną. Masą wykładam dno tortownicy. Schładzam.
Twaróg mielę, ucieram z cukrem. Dodaję jajka i krem czekoladowy. Ucieram i wlewam śmietankę. Mieszam, przelewam na spód w tortownicy. Piekę 60 minut w 160 st. C. Studzę w piecu i wstawiam do lodówki.
Krem: margarynę ucieram z mlekiem, orzechami i cukrem pudrem. Mieszam ze śmietanką. Pokrywam nim sernik.