Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu serowe żagielki doskonale nadają się na przyjęcia, szczególnie te dziecięce. Rozbawią i zaspokoją pierwszy głód naszych gości.
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 365
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 106
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 58
Polecam.
Odsłon: 72
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 365
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 106
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 58
Polecam.
Odsłon: 72
Składniki
Paluszki rybne usmażyć na oleju, a potem ułożyć na papierowym ręczniku, aby ociekł z nich tłuszcz ze smażenia. Plastry sera przekroić po prze-kątnej tak, by powstały z nich trójkąty. Papryki umyć, wydrążyć gniazda nasienne. Z papryk wyciąć małe trójkąciki. Trójkąty żółtego sera nawlec na wykałaczki, na końcu nałożyć trójkąciki z papryki.
Następnie wykałaczki wbić w paluszki rybne. Przekąskę podawać z keczupem, majonezem, sosem pomidorowym albo z dipami.