Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny śledzik na zakąskę i nie tylko.
Polecam.
Odsłon: 129
Czy zrobienie pysznego sosu do sałatki jest trudne? Nic z tych rzeczy! Dziś z...
Odsłon: 356
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 18
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 264
Polecam.
Odsłon: 129
Czy zrobienie pysznego sosu do sałatki jest trudne? Nic z tych rzeczy! Dziś z...
Odsłon: 356
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 18
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 264
Składniki
Wykonanie: Śledzie pokroić na kawałki. Ocet wymieszać z piwem, olejem, zmieloną papryką, cynamonem i pieprzem do smaku. Dodać pokrojoną cebulę. Śledzie przełożyć do słoika i zalać piwną marynatą. Słoik zamknąć, wstawić do lodówki i na następny dzień podawać z pieczywem.