Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię gotować dania proste i szybkie i dltego postanowiłam się podzielić tym przepisem z Państwem :)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 55
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 55
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
kroimy pory i smażymy je po usmażeniu ja wkładam na druszlak ,żeby odsączyć tłusz .Pieczarki kroję na kawałki takie cieniutkie i także podsmażamy i również wykładam je na druszlak żeby olej obciekł .Kroję filety w małą kostkę taką ok 2 cm i wrzucam na tą sama patelnię co po pieczarkach (tak żeby tylko była trochę posmarowana tym tłuszczem z pieczarek )i podsmażam te śledzie dosłownie pół minutki i,po wystygnięciu wszystkich składników produkty razem łączymy i dodajemy trochę majonezu . Szybki i naprawdę bardzo dobry przepis .Śledzik smakuje jak mięso a nie jak ryba polecam !!!