Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste do przygotowania i bardzo smaczne!
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 152
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 25583
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 817
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 664
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 152
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 25583
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 817
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 664
Składniki
Cebulę i seler obrać i pokroić w kostkę. Rozgrzać olej, wrzucić pokrojoną cebulę i seler. Seler ma być złocisty, cebulka lekko szklista.
Pokroić śledzie w dowolnej wielkości kawałki. Dodać do usmażonej cebuli z selerem - nie trzeba czekać aż wystygnią! Zamieszać. Dodać ketchup. Nie doprawiać ! Odstawić do wystygnięcia. Nie ma co próbować smaku dopóki nie wystygnie. Najlepsze są następnego dnia lub np. po 2 godz. w lodówce. Smacznego !