Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jednogarnkowe.
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 522
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3736
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 161
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 715
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 119
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 522
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3736
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 161
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 715
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 119
Składniki
Kapustę poszatkować zalać wodą i obgotować. Wodę odcedzić. Do kapusty dodać łopatkę i startą na grubych oczkach marchewkę. Ugotowane mięso wyjąć i pokroić w kostkę.
Białą kiełbasę w całości usmażyć na patelni, dodać pokrojoną w kostkę cebulę. Kiedy cebula się zrumieni, wyjąć kiełbasę i pokroić w talarki.
Ziemniaki obrać i pokroić w drobną kostkę.
Do kapusty dodać mięso, kiełbasę, ziemniaki i zrumienioną cebulę. Całość gotować aż ziemniaki będą miękkie. Doprawić solą i pieprzem.