Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Ziemniaki gotujemy w mundurkach, hartujemy w zimnej wodzie, po wystudzeniu obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. Boczek i cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na łyżce oliwy na złoto, studzimy. Ogórki kroimy również w kosteczkę, łączymy składniki dodając majonez. Ta sałatka lubi dużo pieprzu, można dodać posiekaną natkę pietruszki żeby ożywić kolor.