Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka pasta do wykonania. Smak mojego dzieciństwa.
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 32
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 704
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 81
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 190
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 32
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 704
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 81
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 190
Składniki
Jajko i cebulę pokrój w kosteczkę (ja cebulę kroję w taką mini kosteczkę), posól do smaku, dodaj odrobinę pieprzu i łyżkę majonezu. Wymieszaj i kładź na kanapkę. Smacznego. Moje śniadanie to: Grzanki z chleba z sałatą lodową i plasterkiem ulubionej wędliny oraz oczywiście na wierzch pasta i kubek ulubionej herbaty :)