Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na szybką i prostą w przygotowaniu bardzo soczystą i sycącą sałatkę pełną witamin.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 157
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 557
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1509
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 157
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 557
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1509
Składniki
Szczypiorek drobno siekamy. Paprykę i arbuza kroimy w kostkę wyciągając przy tym wszystkie pestki.
Do miski dodajemy pokrojone składniki oraz kiełki fasoli mung. Wszystko zalewamy słodkim winegretem przyrządzonym z płynnego miodu, octu jabłkowego i odrobiny przegotowanej wody (sos sałatkowy powinien być wyraźnie słodki). Całą zawartość salaterki dokładnie mieszamy i gotowe! Życzę smacznego! :)