Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne do pizzy i spaghetti a nawet do ryżu
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 70
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7164
Polecam.
Odsłon: 1698
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 89
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 70
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7164
Polecam.
Odsłon: 1698
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 89
Przepis dnia
Składniki
Jabłka i cebulę obrać i pokroić. Dodać wyczyszczoną i pokrojoną paprykę. Pomidory też pokroić, te składniki dusić pod przykryciem 40 minut, dodać pozostałe składniki i gotować 10 minut.Wyjąć liść laurowy zmiksować.Gorący sos wkładać do słoików i odwracać do góry dnem.