Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty sos do pasztetów podawanych jako zimne przekąski.
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1257
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1625
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1257
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1625
Składniki
1. Daktyle ugotować w niewielkiej ilości wody do miękkości 2. Dodać musztardę sarepską i zblendować. 3. Dodać musztardę francuską i ponownie zblendować. Podawać do zimnych pasztetów mięsnych różnego rodzaju.