Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To co lubimy najbardziej : Prosto ,szybko ,a przede wszystkim smacznie.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 375
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 175
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 375
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 175
Składniki
Czosnek drobno posiekałem ,pomidory pokroiłem w paski. Dynię pokroiłem w kostkę i lekko podsmażyłem na rozgrzanej oliwie z masłem (do momentu ,kiedy stała się lekko miękka). Oprószyłem solą i pieprzem ,dodałem czosnek ,pomidory i oregano. Makaron ugotowałem al dente ,odcedziłem i połączyłem z dynią i suszonymi pomidorami. Podałem ze startym parmezanem.