Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spaghetti z papryką i mięsem mielonym
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek, które można jeść np. jako samodzielny doda...
Odsłon: 6816
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 88
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 328
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek, które można jeść np. jako samodzielny doda...
Odsłon: 6816
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 88
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 328
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Mięso smażyć na rozgrzanym oleju, od czasu do czasu mieszając. Pod koniec smażenia posypać czosnkiem granulowanym. Papryki umyć, osuszyć i pokroić w kostkę, cebulę pokroić w drobną kostkę. Do usmażonego mięsa dodać papryki, cebulę, doprawić bazylią, chili pieprzem cayenne, solą i pieprzem. Na koniec dodać pomidory z puszki. Całość doprowadzić do wrzenia. Podawać z makaronem, posypanym startym serem.