Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wersja z pastą z białej trufli w połączeniu z masełkiem i czosnkiem ale tym razem bez sera
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 25
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 687
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 72
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 187
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 25
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 687
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 72
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 187
Składniki
spaghetti gotujemy al dente
na rozgrzaną patelnię z masłem sklarowanym wcześniej wrzucamy 1 małą łyżeczkę pasty truflowej i dodajemy pokrojony w cieniutkie plastry czosnek wszystko mieszamy i podsmażamy krótko dadając drobno pokrojoną pietruszkę,sól i pieprz na takim posłaniu układamy makaron,wszystko jeszcze raz energicznie mieszamy na patelni przekładamy na talerze,podajemy od razu oprószone natką pietruszki i z dodatkową łyżeczką masła mieszamy na talerzu i gotowe ;-) Smakowicie polecam ;-)