Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7239
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 162
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 353
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7239
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 162
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 353
Składniki
Warzywa i pieczarki pokroić w drobne słupki, por w cienkie półksiężyce. PieczaPodsmażyć na oleju. Następnie dusić do miękkości pod przykryciem.
Doprawić do smaku Vegetą i pieprzem. Następnie dodać kiełki soi, całą zawartość puszki z tuńczyka i kukurydzy.
Połączyć z ugotowanym ryżem.