Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybkie, godne polecenia
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 77
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 181
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 223
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 77
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 181
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 223
Składniki
Spaghetti ugotować w osolonej wodzie. W tym czasie na patelni rozgrzać oliwę z obranym ząbkiem czosnku i pozbawionymi pestek oliwkami. Następnie dodać tuńczyk, posolić i popieprzyć do smaku. Całość podsmażyć i na koniec dodać poszatkowaną natkę z pietruszki. Spaghetti po odcedzeniu należy wsypać na patelnię i wymieszać z przygotowanym tuńczykiem, dodać parmezanu i przez chwilę podgrzewać (cały czas mieszając). Do tak przygotowanego spaghetti polecamy musujące białe wino. Smacznego!