Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis, który wykorzystywała moja prababcia. Mięta rosła w jej ogródku i dodawała ją do białego sera ze śmietaną. Zmodyfikowałam nieco ten przepis, dodając truskawki. Twarożek świetnie się sprawdza jako nadzienie do naleśników.
Przepis dnia
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 461
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 181
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 44812
To jedno z tych dań, które inspirują nas, aby udać się w kulinarną podróż do...
Odsłon: 134
Przepis dnia
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 461
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 181
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 44812
To jedno z tych dań, które inspirują nas, aby udać się w kulinarną podróż do...
Odsłon: 134
Składniki
Liście mięty posiekać, truskawki pokroić na kawałki. Ser utrzeć ze śmietaną bądź jogurtem. Dodać miętę i cukier puder, wymieszać. Na końcu wrzucić pokrojone truskawki. Całość delikatnie przemieszać.
Smacznego.