Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspanialy sos, idealny do grillowanych mies i warzyw
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 77
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7170
Polecam.
Odsłon: 1712
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 90
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 77
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7170
Polecam.
Odsłon: 1712
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 90
Przepis dnia
Składniki
Ogorka obrac, wydrazyc nasiona i utrzec na grubej tarce. Posolic i odstawic na kilka minut az ogorek posci sok. Nastepnie porzadnie odcisnac i wymieszac z reszta skladnikow.