Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rodzice mieli przy domu mały ogródek , w którym tata uprawiał pomidory, troch...
Odsłon: 82
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 102
Szybka i smaczna
Odsłon: 963
Rodzice mieli przy domu mały ogródek , w którym tata uprawiał pomidory, troch...
Odsłon: 82
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 102
Szybka i smaczna
Odsłon: 963
Składniki
Miksować margarynę z jajkami i cukrem, dodać suche składniki. Wlać mleko , włożyć dżem, wszystko dokładnie razem wymieszać - mikserem. Wyłożyć ciasto do 2 keksówek wysmarowanych margaryną i wysypanych bułką. Piec ok. 40 min w 190stC. Można polać polewą.