Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny kremowy deser,z posmakiem wanilii i soczystymi jeżynami.Uwielbiam takie delicje:)
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 714
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 31
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 1090
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 727
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 146
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 714
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 31
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 1090
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 727
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 146
Składniki
Serek zmiksować z połową cukru i startą na drobnej tarce wanilią.
Białka ubić z pozostałym cukrem.Delikatnie wymieszać z serem i bitą śmietaną.
Jeżyny wypłukać,osączyć,usunąć szypułki.W pucharkach warstwami układać owoce i serowy krem.Wstawić na 30 minut do lodówki.Udekorować miętą lub melisą.