Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 384
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23634
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 98
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 384
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23634
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 98
Składniki
wątróbkę myjemy,miksujemy dodajemy łyżkę mąki 2 jajka,sól,pieprz,curry,smażymy placuszki jak naleśniki,pieczarki smażymy miksujemy z łyżką gęstego majonezu(dekoracyjny winiary),placuszki wątrobowe przekładamy jeden masą z grzybów potem kilka samym majonezem przedostatni znowu masą z grzybów a górę samym majonezem,kriomy jak torcik.Do dekoracji obok torcika użyłam małych podgrzybków uduszonych ale to niekonieczne ,górę torcika posypałam koperkiem.