Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
z kilku przepisów stworzyłam jeden swój własny.......polecam
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5373
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 50
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5373
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 50
Składniki
Białka ubić z cukrem na sztywno. Dodać po jednym żółtku, mąkę, i proszek do pieczenia. Następnie dodać olej, wodę. Piec w temp.200 stopni C przez 1/2 godzinki. Na ostudzone ciasto wyłożyć masę makową i krem budyniowy. Krem : gotujemy dwa budynie w mniejszej ilości mleka ( 1 i 1/2 szklanki mleka) gdy ostygnie miksujemy z kostką masła i wykładamy krem na masę makową .na krem układamy maliny.
Na maliny nakładamy tężejącą galaretkę. Smacznego!