Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
torcik z kremem jogurtowym truskawkowym
Zdrowa zupka na każdą okazję.
Odsłon: 185
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 109
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 87
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 206
Zdrowa zupka na każdą okazję.
Odsłon: 185
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 109
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 87
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 206
Składniki
upieczone biszkopty przeciąć na połowę. KREM JOGURTOWY: Ubić na sztywno śmietanę, dodać jagurt oraz na koniec tężejącą galaretkę rozpuszczoną w 2 szkl. wody. Przełożyć biszkopty. KREM BUDYNIOWY: zagotować mleko ( 0,5 litra mleka). W pozostałym mleku przed gotowaniem rozpuścić i mąki. Zagotować budyń. PO ostudzeniu utrzeć z masłem. Kremem budyniowym posmarować dookoła tort. Obłożyć masą cukrową. ort ozdabiać dowolnymi figurkami z masy cukrowej, powycinać literki.. smacznego