Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowe i smaczne, dobre na lekką kolację lub przekąskę
Rodzice mieli przy domu mały ogródek , w którym tata uprawiał pomidory, troch...
Odsłon: 81
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 102
Szybka i smaczna
Odsłon: 963
Rodzice mieli przy domu mały ogródek , w którym tata uprawiał pomidory, troch...
Odsłon: 81
Kalarepki to kolejny cud letniego sezonu. Myślę, że jest to niedocenione warz...
Odsłon: 102
Szybka i smaczna
Odsłon: 963
Składniki
Tortillę posmarować serkiem typu philadelphia*, posypać startym żółtym serem, ułożyć porwaną rukolę i plasterki łososia. Dość obficie posypać świeżo mielonym pieprzem, zwinąć w rulon. Położyć na suchej patelni i podgrzewać po ok 2-3 min z każdej strony (do rozpuszczenia się żółtego sera). Tortillę podałam z sosem tatarskim.
* w tym przepisie zamiast serka Philadephia użyłam Turka do smarowania.