Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Właściwie to taka lekka przekąska, w sam raz na drugie śniadanie. Bardzo smaczne połączenie truskawek i awokado.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 121
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 121
Składniki
Truskawki umyć, pokroić na połówki. Awokado obrać, przekroić na połowę, pokroić w półplasterki. W pojemniczku lub na talerzyku ułożyć pokrojone kawałki awokado, skropić sokiem z cytryny. Na wierzch wrzucić pokrojone truskawki i plasterki cytryny. Całość uzupełnić listkami mięty.
Smacznego.