Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przekąska na imprezę studencką.
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3423
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 150
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 687
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 90
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3423
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 150
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 687
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 90
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać i pokroić w plastry tak, aby z jednej strony były połączone. Boczek wędzony kroimy w plastry i wkładamy w ziemniaczki, delikatnie aby nie rozwarstwić. Jeżeli boczek jest mało słony, przyprawiamy według uznania (polecam sól czosnkową) i pieczemy w temperaturze 200°C około 30 minut. Pod koniec możemy posypać żółtym serem ale nie koniecznie.