Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ten sam przepis można wykorzystać np. do wołowiny :) Tym razem nie pokroiłam mięsa w paseczki tylko w plastry :)
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 511
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3620
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 157
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 706
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 110
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 511
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3620
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 157
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 706
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 110
Składniki
mięso umyć i pokroić w paseczki. Cebulę drobno posiekać. Pieczarki obrać i pokroić w plasterki. Ogórki konserwowe pokroić w plasterki. Na patelni rozgrzać tłuszcz i partiami smażyć mięso. Obsmażone mięso przełożyć do garnka, w którym będzie się dusić. Na tym samym tłuszczu podsmażyć cebulę i pieczarki, przełożyć do garnka z mięsem, podlać rosołem i dusić do miękkości. Dodać musztardę, ogórki i śmietanę. Wsypać mąkę i dobrze rozmieszać żeby nie było grudek. Doprawić do smaku sola, pieprze i cukrem. Smacznego