Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna ,lekka i aksamitna zupa ze świeżych ogórków. Smak podkreśla posiekany koperek. Idealna w sezonie.
Ten makaron ze szparagami i mascarpone stanowi dość nietypowe połączenie smak...
Odsłon: 4987
Prosta i pyszna sałatka na grilla, która zasmakuje całej rodzinie. Przygotuje...
Odsłon: 9353
Cześć, chciałabym się z wami podzielić prostym przepisem na zupę szczawiową....
Odsłon: 75
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 3303
Ten makaron ze szparagami i mascarpone stanowi dość nietypowe połączenie smak...
Odsłon: 4987
Prosta i pyszna sałatka na grilla, która zasmakuje całej rodzinie. Przygotuje...
Odsłon: 9353
Cześć, chciałabym się z wami podzielić prostym przepisem na zupę szczawiową....
Odsłon: 75
Beza Pavlova należy do jednych z najtrudniejszych w przygotowaniu ciast, któr...
Odsłon: 3303
Składniki
Cebulę i por siekamy. Ogórki i seler obieramy i kroimy w kostkę. Warzywa dusimy na maśle ,zalewamy bulionem i dusimy na wolnym ogniu 20 min. W tym czasie ,ziemniaki obieramy ,kroimy w kostkę i gotujemy do miękkości w osobnym garnku. Ugotowane ogórki miksujemy ,dodajemy odsączone z wody ziemniaki i posiekany koperek. Do smaku doprawiamy solą ziołową i pieprzem.