Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 364
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 293
Śniadaniowe bułeczki z nasionami to nie tylko pyszna, ale i zdrowa propozycja...
Odsłon: 177
Przepis dnia
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 364
Można zamknąć w słoikach cudowny smak lubczyku i delektować się nim zimą. Pas...
Odsłon: 293
Śniadaniowe bułeczki z nasionami to nie tylko pyszna, ale i zdrowa propozycja...
Odsłon: 177
Składniki
Pieczarki obrać, zetrzeć na tarce z grubymi oczkami i dusić na niewielkiej ilości oleju aż będą miękkie. Rozpuścić rosołki w 1 l wody, dodać rozdrobniony serek, gotować powoli, aż serek się rozpuści. Dodać pieczarki, jeszcze chwilę pogotować i ....... gotowe! Można podawać z groszkiem ptysiowym, małymi kopytkami , makaronem, ryżem ,kluskami.