Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i łatwy przepis. Przepis pochodzi ze śląska i jest w mojej rodzinie od lat. Polecam kazdemu kto lubi pyszne i treściwe zupy.
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 30
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 695
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 76
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 188
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 30
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 695
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 76
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 188
Składniki
Gotujemy bulion według własnych upodobań.
Podsmażamy cebule i czosnek słodzimy do smaku. Dodajemy mięso. Całos smażymy az mieso bedzie gotowe.
Do ugotowanego bulionu dodajemy serki topione. Gotujemy az serki sie CAŁKOWICIE rozpuszcza. Dodajemy do zupy mięso i cebule i całość chwile gotujemy. SMACZNEGO!