Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka ,prosta i sycąca zupa serowa z jednym z ulubionych serów.
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 503
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3540
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 155
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 699
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 98
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 503
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3540
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 155
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 699
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 98
Składniki
Obraną marchew ,pietruszkę i seler kroimy w drobną kostkę ,pora w piórka i podsmażamy na odrobinie oliwy ,następnie zalewamy bulionem i gotujemy do momentu ,kiedy warzywa staną się al dente. Dodajemy ser gorgonzola oraz serek śmietankowy ,rozpuszczamy i zagotowujemy. Zestawiamy z ognia ,dodajemy śmietanę i dokładnie mieszamy. Makaron porcjujemy do talerzy i zalewamy ciepłą zupą. Podajemy z posiekanym szczypiorkiem.